Найден Зеленогорски. Снимка: архив, БулФото
fallback

Като говорим за следизборни коалиции, да не слагаме тигана, преди да сме хванали рибата, призова Найден Зеленогорски, организационен секретар на Реформаторския блок и зам.-председател на една от партиите в него – "България на гражданите", пред TV7.

Oще по темата
По думите му най-важното е Реформаторският блок да се представи максимално добре на парламентарните избори на 5 октомври. Едва след това ще сравняваме програмите си и ще мислим с кого да се коалираме, коментира той.

Очевидно е, че ГЕРБ си подготвят терена да управляват след изборите, но нека никой да не си прави сметката без кръчмар, така Зеленогорски коментира обвиненията, че служебното правителство прави политическа чистка в администрацията.

По думите му пред Реформаторския блок не стои въпросът дали Бойко Борисов да бъде следващият премиер, или не, а дали Реформаторите да си партнират с ГЕРБ, или не.

Противник съм на идеята, че трябва да влезем в управлението на всяка цена, каза Зеленогорски, като подчерта, че РБ е дългосрочен проект и най-важното за него е да съхрани принципите и лицето си.

Той беше категоричен, че Блокът ще остане единен, без значение кой от кандидатите за единен председател на коалицията ще спечели лидерското място.

"България на гражданите" отстоява позицията за млади лица в политиката, които трябва да излязат напред и да се изявят, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

социолог

преди 9 години

аз съм долен герберски *** и до изборите непрекъснато ще пускам един и същ пост във всички сайтове. Само това можах да измисля, защото съм най-болен герберас и няма как да измисля нещо друго. Моля да бъда извинен. Да не ме обиждате и плюете много. Казвам се Калинка Шафрантииииева Ганьова Банкянска. :-)

12

Анонимен

преди 9 години

Найдене, кой ти тури онова нещо отзад с купумане на гласове та изгуби изборите за кмет на Плевен. Ако си мазохист, давай, мушни си го пак.

11

Анонимен

преди 9 години

разбира се, че да не слагаме тигана преди рибата, тия *** въобще не е сигурно, че ще минат 4% особенно ако продължават да се държат надменно и олигофренично

fallback