Снимка: архив, Булфото
fallback

ГЕРБ съжали БСП, че в първите й редици днес са хора като Мая Манолова, Кристиан Вигенин и Корнелия Нинова, при положение че е имала имена като Георги Димитров, Георги Кирков и Димитър Благоев.

Партията на Бойко Борисов обвини социалистите, че използват опорни точки, за да ги критикуват и отново обявиха, че служебното правителство не е на ГЕРБ. Малко по-рано БСП пак обвини кабинета, че прави рокади в името на ГЕРБ и обяви смените за реваншистки.

„За пореден път виждаме ситуация – крадецът вика дръжте крадеца“, каза бившата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова и допълни: „Тежко и горко на столетницата, когато се налага хора като Манолова, Вигенин и Нинова да водят партията, която е имала имена като Димитър Благоев, Георги Димитров и Георги Кирков.

Oще по темата
Атанасова нарече БСП „една залязваща политическа сила“. Тя обясни, че е непонятно как партия, която не може да управлява, да побеждава и дори да подреди собствените си листи, дава оценки на правителството и на ГЕРБ.

Тя обвини социалистите, че довчера са подкрепяли безумни назначения, а днес критикуват новите кадри.

„Много по-важно за БСП е да обърнат внимание на вътрешнополитическите си борби, на слуховете, че има лобистки интереси и брокери в партията, които осигуряват водещи места в листите за стотици хиляди лева“, каза още Десислава Атанасова.

„На Реформаторски блок пожелаваме успех“, коментира Атанасова позицията на Блока, че не искат Бойко Борисов да е премиер на дясно правителство след вота. Същият коментар направи и Борисов ден по-рано.

За нас е абсолютен хумор, че кадруваме в ГЕРБ, коментира и бившият транспортен министър Ивайло Московски. Той и колегите му Светослав Иванов и Александър Ненков също обвиниха БСП, че използва опорни точки в критиките си срещу ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Комунистан

преди 9 години

ГЕРБ са *** като БСП.

117

тя

преди 9 години

Помните ли това селянче от дълбоката провинция?Парите правят чудеса!

116

Анонимен

преди 9 години

на тая ако съм й мъж,ще я тепам всяка сутрин

fallback