Снимка: ББЦ
fallback

Управленската програма на „България без цензура“ ще бъде готова и представена в средата на месеца, съобщи лидерът на партията Николай Бареков в Казанлък, цитиран от пресцентъра на политическата сила.

В програмата ще залегнат редица социални моменти като въвеждане на образователен ценз при получаването на детски надбавки. Така например семействата с висше образование ще вземат пълния им размер, тези със средно - между 80 и 90%, а онези с основно - 50%.

Бареков отново коментира и служебното правителство, което пое официално властта вчера. По думите му то има пълната подкрепа на ББЦ, ако намери начин как да отвори КТБ и хората да могат да си вземат парите.

"Тази банка е особено важна за регион като вашия, защото оръжейната ни индустрия, която е основна за градове като Казанлък, работеше с нея. Причината за това е, че никой по света, поради съображения за национална сигурност, не желае да работи с чужда банка, а КТБ беше една от малкото български и заради това беше свързана и с този тип производство", мотивира се Бареков.

Като цяло правителството не изглежда лошо, добави той.

Бареков смята, че в него има познати фигури, някои са спорни, а премиерът Георги Близнашки няма капацитет да заема подобен пост.

„Дано се справи“, пожела му все пак лидерът на ББЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

до 28

преди 9 години

Бойко не краде?! Така е - той направо си взема каца с меда!

27

Анонимен

преди 9 години

Този *** с поредната му популистка изцепка. Никога няма да дойдеш на власт! Детски надбавки не трябва да има. Майчинството да е процент от заплатата на майката, а вместо детски надбавки - нарастващи за всяко дете проценти от легалните доходи на семействата. За безработните процент от социалната помощ. Това ще стимулира започването на работа, защото на част от хората просто не им се работи. Държавата да предприеме необходимото за осигуряване на работа за младите хора.

26

Анонимен

преди 9 години

След костинбродският преврат на последните избори и аз заставам зад Бойко!Признавам си, че преди не ходих да гласувам!

fallback