fallback

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

Тоягата

преди 9 години

До хайде сега едно 164: Не бъди наивен и разбери, че всеки е на някой човек!!! Дори твоят Антончо Тодоров си има господари, колкото и да се бие в гърдите и да се представя за "неутрален", народен борец против ***, да не говорим за любовта му към едни обединени щати:) Относно Близнашки-то почти няма асистент от Тошово време, който да не е бил в партията, който е живял достатъчно знае. Незнам точно какъв ни е избора дали бивш ком. кадър или някой млад мафия барман да речем.. Батак

134

ХАЙЛ БОКО

преди 9 години

ДА НЕ БИ ПЛЕВНЯТА,КОЙТО БОКО ПОЧУКВАШЕ ПО КРАТУНАТА,КОГАТО НАРОДЪТ НЕ ГО ИЗБРА, А ФАЛШИФИЦИРАХА ВОТА,ДА Е РЕШИЛ ДА ПОКАЖЕ НА НЯКОГО МУСКУЛИ, НАЙ-ВЕЧЕ ДА РАБОТИ ПО ПО-ПРИЕМЛИВ ИМИДЖ НА ПРЕЗИДЕНТА УНИЖАВАН НЕ ЕДНОКРАТНО ОТ МАФИОТА БОРИСОВ. ПОДОЗИРАМ,ЧЕ БОКО СЕРИОЗНО Е РЕШИЛ ДА ОБЛАДАЕ И ОСКВЕРНИ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ С НЕЧЕСТИВИТЕ СИ МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ.

133

Анонимен

преди 9 години

Нямам думи поредните заслужили другари и послушковци, които трябва да градят CV, напр. тази Николина Ангелкова, какво общо има със специфичната материя на транспорта? Е освен, че се въртят няколко милиарда, които не трябва да се изплъзват от контрол!

fallback