Снимка: БТА
fallback

Министърът на отбраната в оставка и говорител на БСП Ангел Найденов очаква след Конгреса на левицата в неделя, когато ще бъде избран нов лидер на партията, БСП да стане по-силна.

В неделя ни чака едно сериозно изпитание, на което възлагам особени надежди, каза Найденов, който е и говорител на БСП. От това изпитание се надявам партията да излезе с много повече енергия, сила и амбиция, както и с повече възможности, каза Найденов.

Можем да излезем по-силни, избирайки нов лидер, който е в състояние да води битки, да печели победи. Можем да излезем и разединени и слаби, но не искам да мисля в тази посока, каза Найденов.

Моята политическа принадлежност е ясна и не бих й изменил в никакъв случай, каза военният министър в оставка.

„Не берете особени грижи за моята реализация. Със сигурност ще се занимавам с политика, друг е въпросът на какво ниво и в каква посока", каза още той.

Ангел Найденов участва днес в ритуала за връчване на дипломите на студентите и слушателите от Випуск-2014 на Военната академия "Г.С. Раковски" в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ognyanz

преди 9 години

До "Край": Коалиция с ГЕРБ не е възможна не само за БСП, но и за никоя нормална политическа партия. На т.н. реформатори им предстои да се убедят в това на практика след изборите, като последват съдбата на Яне Янев и неговата РЗС. А за него вече никой не си спомня.

17

ИВО

преди 9 години

Надежда,говежда !

16

Край

преди 9 години

Мразя партиите и БСП, НО избори за лидер са възможни само в БСП. Да слагат Стефан Данаилов начело и тогава коалицията с Герб става възможна. Това е най доброто за България в момента.

fallback