Николай Бареков. Снимка: ББЦ
fallback

Лидерът на България без цензура Николай Бареков ще води листите с кандидати за депутати на предстоящите избори през октомври в Пловдив-град и Варна.

Oще по темата
„Номиниран съм от почти всички структури в страната, но приемам да бъда водач в родния си град и във Варна, към който също имам сантименти”, съобщи той в Пловдив.

Бареков добави, че на неговото място в Европейски парламент ще влезе Рада Коджабашева, но и направи уговорката, че тя може да стане министър в евентуално управление с участието на ББЦ.

Новината за подозренията, че мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев сам е ограбил банката ден преди да фалира, Николай Бареков определи като "скандала на века".

Той препоръча на съответните институции да започнат процедура за издирване на Василев с "червена бюлетина".

Като "възмутително и кощунство" лидерът на ББЦ определи поведението на кмета на район "Централен" в Пловдив Райна Петрова, която бе арестувана с обвинение за длъжностно престъпление и търговия с влияние.

"Да крадеш от храната на децата, като им предлагаш грозде по 7,50 лева за килограм и вмирисана риба, за да отидеш в Тайланд, е кощунство", коментира още Бареков.

Той обаче изрази съмнение, че районната кметица е действала сама и на своя глава с думите "връзката й с кмета на Пловдив Иван Тотев е сериозна, защото ако тя е крала не е било само за себе си - в ГЕРБ откраднатото се разпределя "нагоре по веригата".

В тази връзка той призова пловдивският кмет да си подаде оставката, защото "районните кметове са назначаеми и Райна Петрова е личен избор на Тотев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Венелин

преди 9 години

Ало, гербистчетата! И да се изнервяте, и да сте спокойни - на власт може да се върнете само с ДПС. А тогава българите със сигурност ще се изнервят и ще ви свалят пак с камъни и завинаги.Хайде по-спокойно с мераците за лапане!Нна изборите е крайно време да се изберат нови хора. Може Барека да не е най-подходящ, ама ако ще и Далай Лама да дойде, пак ще е по-добре от вас.

17

изнервен

преди 9 години

До Радо. Ще гласуваш за Бареков, защото си много ***. Честито ти управление на Дебелян.

16

Анонимен

преди 9 години

Виждал съм за последните 25 год всякакви ,от мутри до гейове! Ама такава политическа *** надминава далеч нормалното въображение... Пълна отврат ! Не понасям гейове , но Азис има повече достойнство от Тоя !

fallback