Ангел Найденов, Снимка: БТА
fallback

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи решението на Сергей Станишев да замине за Брюксел като евродепутат като добър избор както за него, така и за партията.

Господин Станишев е направил своя избор и аз мисля, че той е добър и за него, добър и за БСП, добър и за България, категоричен е министърът. 

Oще по темата
Найденов посочи, че с това на практика „за първи път български представител има възможността да участва в преговори, които са свързани с бъдещето не просто на България, а и с бъдещето на Европейския съюз“.

Не виждам нищо смущаващо в избора на Станишев и ако ме питате за моята позиция, аз съм "за", каза още Найденов. Запитан това не е ли паническо бягство, Найденов отговори, че не вижда елементи нито на паника, нито на бягство. "Той продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства и за развитието на политическите процеси в страната", категоричен е министърът.

Ангел Найденов говори пред журналисти на летище "Пловдив" по повод  Деня на високопоставени гости на международното учение "Тренировка на европейската военнотранспортна авиация 2014". В него участваха 11 държави-членки на ЕС с 11 военнотранспортни самолети и 8 изтребители "F-16" и "МиГ-29", обслужвани от над 800 военнослужещи от всички държави, пише БТА.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 9 години

Абе,добър избор за него и вашата клика.Нали взехте заемите и се обогатихте с всичко,дето можахте да награбите,какво друго ви интересува.3-5 лева за пенсионерите,малко врътки към ***,за да си ги поделите с братската ДПС,с която без да искате се поскарахте малко за власт и още парички,пък то май че излезе играчка - плачка.Как така се объркахте,бе.Дебелянчо/Цветанчо с Бюреков и Волен добре ви служеха.Какво стана.Местан и Данчо Ментата не успяха да оправят нещата и чакат на Доган/ДС.Да ама не.

40

незнайна

преди 9 години

той съсипа българия сега където и да отиде вече няма какво да съсипва

39

ognyanz

преди 9 години

На БСП и е нужен нов лидер. Въпреки че не е лидерска (т.е. еднолична) партия като ГЕРБ, е от голямо значение кой ще говори от нейно име. Станишев има и заслуги, не само негативи, но не е човека, който ще постави Бойко Борисов на мястото му. А и доста време се задържа, идеален да беше, пак щеше да загуби подкрепата, която имаше в началото.

fallback