Снимка: Impact Press Group
fallback

И тази сутрин парламентът няма кворум.

В началото на заседанието се регистрираха 118 депутати от необходимите поне 121.

Депутатите от ГЕРБ отново не са в пленарна зала. Липсата на кворум принуди председателя на НС Михаил Миков обяви 15-минутна почивка преди новата регистрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

за Витков!

преди 9 години

До ГанчоВиж сега не съм казал да гласуваш за Витков ,а да гласуваш ,по този начин тюфлеците от парламента ще са аут! Нека вътре влезнат различните зелени и най-вече тези на Минчо Христов и Каракачанов ,нфсб , всякакви граждански сдружения който и да е дори комунистическа патия има нека и тя да влезе ,но тези които сега се мандахерцат там да са аут или с пренебрежимо малък брой. Иначе за реда съм съгласен ,но няма как да ни разрешат да го прилагаме по твоята формула "ръга,глава" ит.н.

10

Ганчо

преди 9 години

До за Витков!Прав си за гласуването, но няма как да гласувам за твоят идол с гол в ръката .... просто е абсурд!Държавата има нужда от високо-образовани служители и ред наложен с по най- демократичен начин... крадеш и първо ръката заминава.... продължаваш да крадеш и си губиш главата.

9

Ганчо

преди 9 години

До Анонимко ХУ3Гербиглистите не трябва да влизат никъде.... те трябва да се изправят до стената.... останалото просто ще погали слуха на нормалните хора.

fallback