Снимка: БТА
fallback

Днес завършва една тежка предизборна кампания, но ние я проведохме по един европейски начин и въпреки черния пиар на опонентите ни.

Това каза в Пловдив по време на закриването на кампанията на ГЕРБ лидерът й Бойко Борисов, предаде БТА. Той подчерта, че за разлика от опонентите си "няма да кича с лика си билбордове, а ще даваме за благотворителност".

"Много се радвам, като гледам направеното от нас - още 20 години не могат да ни стигнат", добави Борисов.

На 25 май трябва да ги победим, защото и сега чувстват, че нямат морално право да управляват, призова лидерът на ГЕРБ. Доказахме, че сме за мир, любов, братство и сме за поговорката "на добрия - добро, а лошия - да ударим по главата", каза още той.

Борисов съобщи, че на 25 май вечерта няма да дават пресконференция, а ще чакат окончателните резултати и най вече да видят как са гласували ромите. Станишев се закани, че "ще изкопае земята да ни победи" и копае - в Бобов дол, добави Борисов, прекъсван от скандирания "победа".

ДПС трябва да има в устава си клауза, която да забранява да прави коалиция с комунистите, подчерта лидерът на ГЕРБ, като се мотивира - "с тези, които изселиха от България над 1 милион мюсюлмани".

Пред препълнения с членове и симпатизанти на ГЕРБ Античен театър бе представена листата на ГЕРБ. "Говорихме много и силно един месец, минахме през над 170 градове и села, видяхме с десетки хиляди българи - говорихме, те ни питаха - ние отговаряхме, каза при представянето му водачът на листата Томислав Дончев.

Той подчерта, че след тези срещи днес е по-сигурен от всякога кой е по-силен - "този който има аргументи, който не подлага крак на другия, който обича, а не сее омраза, този, който предлага надежда - ГЕРБ". И днес съм убеден, че ние сме силни, а победата принадлежи на силния, добави Дончев.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

175

Анонимен

преди 9 години

не му се чудете. Навремето Тато казваше че ние се борим да стигнам и надминем Запада. Че ние сме ги изпреварили по много показатели. Тъй че пожарникарчето-бодгард слдва светлия пример на др. тодор Жимков.

174

бРойко

преди 9 години

бРойко, бРойкооо какви тупаници те очакват.А затова, че излъга милиони българи с п-ката плювналиев, ще бъдеш понесен с краката напред.

173

Анонимен

преди 9 години

e tva e litseto na bilgariya sramota za ovsete e tozi e modela za krasota intelekt visoko obrazovan ....

fallback