Снимка: ГЕРБ

Този проект е един от подкрепените от правителството на ГЕРБ за община, управлявана от БСП. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като направи първа копка на ВиК мрежа в село Крапец, Община Шабла, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Това е един пример, че никога не съм делял кметовете, докато съм бил премиер. Знаете, че кметът на Шабла Райна Бърдарева беше подкрепена от БСП. Победи ни на изборите и ако спазваме традициите в момента, трябва да я преследваме. Като премиер, за Шабла съм направил няколко неща", обясни Борисов пред жителите на селото.

Той посочи, че порочната практика на делене на кметовете според политическата им принадлежност се случва точно в момента.

Кметът на общината Райна Бърдарева от БСП отправи специална благодарност към Бойко Борисов, защото именно чрез неговата намеса като премиер е станало възможно обединението на жителите на 4 шабленски села - Ваклино, Езерец, Дуранкулак и Крапец. По думите й, благодарение на това е осъществен проектът за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в общината.

Бойко Борисов бе категоричен, че ако държавата продължи по същия начин да работи с европейските средства, правителството не го очаква "нищо розово" в следващите години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase