Снимка: БТА
fallback

Предсрочните избори са неизбежни. Това заяви на среща с граждани в Силистра Георги Първанов, президент на България /2002-2012/, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

Дали това ще се случи наесен, не се знае. Но дори мнозинството да издържи, от това държавата не печели, коментира президентът.

В Силистра Георги Първанов каза, че имаме неработещ парламент, а държавата ни се управлява от ДПС и кръгове, свързани с тази формация. На „Позитано” обаче има хората, които получават своето от всичко това, допълни той.

Oще по темата

Не само парламентът, правителството е неефективно, каза още президентът. „Това е безвремие и това е престъпно в условие на криза. На нас ни трябва силно действено правителство, което да има зад гърба си 150 депутати”, категоричен е Георги Първанов.

Що се отнася до състава на кабинета, който е определен от управляващите като експертен, Първанов коментира, че не вижда нищо експертно в него. „Стотици са случаите на субективни, тежки кадрови грешки от страна на сегашното управление”, допълни президентът.
 
По-рано в Силистра днес беше и водачът на евролистата на АБВ Ивайло Калфин, който се срещна със земеделски производители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

666

преди 9 години

Всички говорят всеизвестни истини, но когато дойдат на власт никой не желае да реши проблемите на народа,за това на 25 май черта от горе до долу на цялата бюлетина!

33

Анонимен

преди 9 години

знаели че от Русия са внесени 1 милион бюлетини,но никoй не знае къде са,и са попълнени с номерата 15 на БСП.Как ще предотвратите тази *** зделка.Утре ще кажете че нее вярно а след изборите щесе вайкате,защо БСП имат толкоз гласове.Руската мафия точно в такива моменти не спи.Там е нейната сила.

32

fiko

преди 9 години

Първанов, ти си срам за българската държавносТ!

fallback