Снимка: БСП
fallback

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев  разкритикува опозицията и на митинга на левицата по случай 1 май.

Той припомни, че ГЕРБ на два пъти се отказва от властта, а според него БСП ще изведе страната от "дупката", която са оставили бившите управляващи.

„Веднъж избягаха, втори път върнаха мандата, защото те знаят какво оставиха – една съсипана икономика, една енергетика в колапс, пазар на труда пред срив“, заяви Стойнев.

По неговите думи БСП е обещала, че ще даде надежда на хората и правителството изпълнява обещанията й.

„Ние тръгнахме по пътя на икономически растеж. Освободихме бизнеса от административната примка, която го бе хванала, наляхме милиони в икономиката и се борим за дълготрайни работни места“, обясни Стойнев, цитиран от пресцентъра на БСП.

Той е категоричен, че България вече не е разграден двор.

 „Тук трябва да се спазват закони и да се уважават българските институции и който не го прави ще си носи последствията“, допълни той.

Стойнев припомни, че въпреки трудната ситуация са отделени 500 млн. за развитие на регионите.
„Нещо невиждано до сега, защото правителството е отговорно към всички граждани на тази държава и трябва да усетят политиката, която водим в момента“, заяви той.

По мнение на социалиста опозицията с лекота предава националните интереси.

Според него евроизборите, които предстоят са избори за България, защото там ще бъдат изпратени хора, които няма да бъдат безгласни букви.

„Тези избори са за европейските ценности, които Европа изгуби, защото след 10 години управление на десните Европа не е по-солидарна, няма социална политика, която се грижи за хората и няма индустриална политика. Вървим по пътя на победата и заедно ще я постигнем“, заключи Драгомир Стойнев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

лекар-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.

85

Анонимен

преди 10 години

Ей, много лъжа, много чудо, бе.Не спира и този папагал да сипе безумия едни и същи,макар и да знае,че никой освен "роднините" не го слуша.Даже и те не му вярват,ама нали са си кръвна връзка, няма как да го оставят сам самичък в циркаджилъка.Той се надпреварва с МВР шефовете кой повече да се излага в публичното пространство.Омръзнаха на всички, но няма отърване, защото като управляващи ги показват по всички телевизии.Ще им дадем полагаемото им се на изборите и ще заминат в забвение по затворите.

84

партиен член

преди 10 години

Стойнев, Стойнев..След вас трева не никне.Егати наглеците.

fallback