Снимка: Булфото, архив
fallback

България няма ползи от членството си в НАТО и ЕС и не се наблюдава прилив на чужди инвестиции, заяви Волен Сидеров в ефира на TV7.

Според него в момента службите ни работят срещу Русия, а не срещу радикалния ислям. И това се дължи на САЩ, които посочват кой е врага.

Той за пореден път коментира, че България е трябвало да наложи вето върху санкциите срещу Русия. Сидеров определи Путин като истински държавник, който е направил Русия отново сила. По думите му Русия е стествен партньор на ЕС и при едно сътрудничество ще станат първа световна сила. Но сега евросъюзът бил подвластен на САЩ.

По думите му в Украйна е извършен преврат, зад който стоят американски фондации.

Независимо от ниските прогнозни резултати, според Сидеров Атака ще има представители в Европейския парламент. На въпрос за подкрепата му към кабинета на Пламен Орешарски той заяви, че е "запазил стабилността на България и е бил прав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

345

Ниа

преди 10 години

САЩ носи след себе си само разруха и за нас няма да донесе нещо по-различно. Не разбирам защо българинът мълчи. Като съюзник на НАТО, нас ни пази военната база в Турция. Е трябва ли да бъдем съгласни да ни пази Турция,да ни пази държавата,чийто управляващ мечтае за възраждане на Османската империя и не веднъж е казал,че иска да присъедини територии от България към Турция? Кажете тези ли ще ни пазят? Не е ли по-добра алтернатива Русия? Не е ли тя тази,която ни освободи? Не са ли тези,които днес искат да сме съюзници с тях,които искаха да изравнят София със земята,за да си посадят картофи?

344

Алекс 2

преди 10 години

Я ибрика от партия Юруш ...марш в Северна Корея бре *** червено !!!

343

Анонимен

преди 10 години

Bolnite Rusofobi oshte govoriat za Stalin i komunizma. Stalin ne e jiv of 100 godini, komunizma of 25, te niama kakvo da kajat i povtariat edno I sashto.

fallback