Архив: Булфото
fallback

След като миналата седмица поради липса на кворум пропадна едно заседание, а от четвъртък депутатите излизат в десетдневна ваканция, днес те се съгласиха, че ще работят извънредно на 29 април.

Тогава те ще обсъдят ветото на президента Росен Плевнелиев върху промените в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, както и измененията на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и промените в Закона за обществените поръчки.
 
Освен това утре парламентът ще започне работа не в 9 ч., както обикновено, а в 10 ч., защото ще се проведе тържественото заседание на Народното събрание по повод на 134-тата година от приемането на Търновската Конституция.

Иначе днес кворумът беше осигурен от БСП, ДПС и „Атака”.
 
В 14.00 ч.121 депутати се регистрираха и заседанието беше открито, макар че в залата нямаше нито един представител на ГЕРБ. Народните представители от опозицията влязоха в пленарна зала, след като заседанието беше открито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 10 години

..."Народните представители от опозицията влязоха в пленарна зала, след като заседанието беше открито"... Идиотизмите на една обезличена тълпа от послушковци! Жалко, може да има и излъгали се читави хора, но тежко им под диктата на ***, каквито ежедневно показват, че са Боце и Цеце!

9

симпатизант

преди 10 години

Ами извънредна работа е, защото обикновено във вторниците няма сесии. Което не означава, че избранниците ни не работят, има и друга работа за вършене преди приемането на законите. Нали трябва да се пишат нови законопроекти, да се заседава по комисии, и т.н.Малко натоварен става графика, но сполука и скоро да имаме повече нови закони, които ние да спазваме.

8

ИСТ

преди 10 години

Извратена работа. Ще честват великата Търновска конституция, която социалистите отхвърлиха. Те социалистите избиха свещениците а сега ходят на черква и се правят на набожни. Ако са искрени да свикат велико народно събрание и да разпуснат яловия парламент. Но не са.

fallback