Снимка: БСП
fallback

"Ще имаме повече членове от ГЕРБ в Европейския парламент. Не се притеснявайте, не ме вълнува какво говори Борисов. Той да започне да ходи най-сетне на работа в парламента, че за 9-10 месеца има едно изказване и то е процедурно", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който заедно с другите кандидати за евродепутати внесоха днес в ЦИК документи за регистрация на листата на Коалиция за България за предстоящия евровот.

"Всеки, който иска социална Европа, към която европейските и българските социалисти се стремим, трябва да подкрепи листата на социалистите", призова той.

Oще по темата
По думите на „червения“ лидер видяното в последните 5 години - „орязване на социалните и публичните разходи и догматичната политика, която се налага от Брюксел, трябва да се промени, като се върви към нова, социална и справедлива Европа“.

"Промяната, която започнахме преди 9 месеца, която се реализира стъпка по стъпка, последователно от кабинета на Орешарски, също трябва да получи шанс да продължи, защото иначе се връщаме в едни мрачни времена на репресия, газене на бизнеса, социален геноцид, това не бива да се допуска“, допълни още Станишев, който посочи, че на тези избори залогът наистина е голям – както за бъдещето на Европа, така и за бъдещето на България.

Лидерът на БСП подчерта, че не се притеснява от евентуална промяна в листата заради преференцията на евровота. По думите му кандидатите на Коалиция за България за евродепутати работят като екип и не се състезават помежду си.

"Работим за една обща кауза - за справедлива България и за социална Европа", добави в заключение той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

бесепар

преди 10 години

25.05.2014 г. Борисов ,, Пак ги бих,,

99

идея

преди 10 години

Имам предложение всички от БСП да отидат на Марс.Нали там е червената планета,какво търсят на синята?

98

Zachov

преди 10 години

Успехът на БСП на изборите за европарламент е сигурен!

fallback