Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото
fallback

Родител се е оплакал в Агенцията за закрила на детето за провеждана от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов политическа агитация сред подрастващи и ученици, съобщи bTV.

„Като ви гледам, вие ще връщате парите и кредитите с лихвите на Орешарски, точно вашето поколение. И като си отидете, ще кажете на бабите и дядовците си, че това, което ги лъжат за Великден, за Коледа, че ще им дадат по някой лев, вие ще ги платите с лихвите. Това ще им пожелаете от мене”, казал лидерът на ГЕРБ.

Изявлението на Борисов било от 27 март, когато той беше поканен на откриването на новия физкултурен салон в двора на Трето основно училище в Благоевград.

От Агенцията за закрила на детето обявиха, че са разпоредили проверка. Името на родителя остава в тайна до приключването й. Директорът на училището е в отпуск и засега оттам също отказали коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

закрила на комунето

преди 10 години

Повече от ясно е, че въпросния родител е *** комунист и той самият е много по-опасен за детето си отколкото Бойко Борисов, който всъщност си е казал самата истина на децата!

138

Анонимен

преди 10 години

Ще си създадем Тъмръшката република. После източна Румелия ,после Гюмюрджинската република. Защо не горе по парламента не се трудят за нас.

137

Винету

преди 10 години

Името на родителя не е ясно, но партийното му членство със сигурност.

fallback