Бойко Борисов. Снимка: архив БТА
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път разкритикува БСП и ДПС, като предпочете трибуна за това да бъде социалната мрежа Facebook.

Oще по темата

Този път повод за критиките на Борисов станаха разминаванията във вижданията на ДПС и БСП за плоския данък и строежа на АЕЦ “Белене“. Лидерът на най-голямата партия в НС видя зад това „плесница“ за левицата от ДПС.

„Йордан Цонев зашлеви поредната плесница на БСП“, написа той. Той дава като пример участието на депутата и председател на социалната комисия Корнелия Нинова по Нова телевизия. Там тя обяви, че левицата не се отказва от АЕЦ „Белене”.

Цонев по същото време в bTV даде ясен за всички избиратели на БСП отговор на въпроса – ДПС няма да подкрепи “Белене”, сиреч този проект няма да се реализира. Докато Нинова продължаваше да лъже, че плоският данък е „почти отменен”, Цонев категорично заяви, че щом ДПС са казали, че няма да има отмяна на плоския данък, значи ще бъде така, независимо какво говорят БСП. С тази си категоричност Цонев за пореден път показа колко слаба, немощна и зависима партия е БСП и кой реално управлява, пише Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

и още

преди 10 години

И още - гласуваш за БСП - получаваш Данчо ментата.

105

сами

преди 10 години

едно от малкото неща, за които е прав Борисов - управлява ни една етническа политическа сила с колко - 6 или 8% подкрепа. За това сами сме си виновни, дами и господа. БСП ни ги натресоха. ИЗВОД: гласуваш за БСП - получаваш ДПС!Опичайте си акъла на следващите избори!

104

Анонимен

преди 10 години

Prorok MUTRAFON toi vidql abe bo.luk vidql si

fallback