Волен Сидеров. Архив: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев заради решението на държавния глава да задейства процедура по иницииране на референдум за изборното законодателство, който да се проведе заедно с евровота.

Държавният глава мотивира искането си за допитването с необходимостта хората да си върнат вярата в избирателната система и да се спрат изборните машинации.

Още по темата
"Говорите ми за избрания с измама Плевнелиев. Това е човекът, който е избран с най-големите измами през последните десетилетия. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори“, каза Сидеров.

Лидерът на "Атака“ се спря и на един от въпросите в предложения от Плевнелиев референдум – за електронното гласуване и задължителния вот.

„По отношение на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Г-н Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове“, категоричен бе Сидеров.

За пореден път националистът отправи и лични нападки към президента, като го призова да си свали имунитета, за да може да бъде разследван за "пране на пари, офшорки и други далавери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase