Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото
fallback

Президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение към нацията, в което ще предложи на Народното събрание да вземе решение за произвеждането на национален референдум съвместно с предстоящите през май избори за евродепутати.

Президентът ще се обърне към нацията в 20.00 часа по Българската национална телевизия и по Българското национално радио, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Росен Плевнелиев ще предложи национално допитване по въпроси, свързани с мажоритарния избор на част от народните представители, задължителното и електронното гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

globulray

преди 10 години

evrovot non possibile bez referendum za chlenstvoto na bg narod v eu - da ili ne.evroparlamentarni zaplati 30 000 evro ste sanuvate dalgo.

46

Непукист

преди 10 години

Росенчо,това ти не можеш сам да го измислиш...някой ти го е подшушнал;) Ама кой е този дето ти е подшушнал нещо не мога да се сетя?!?!:))))

45

Анонимен

преди 10 години

Сега всички медии и форумни гномчета ще ни убеждават, колко е добра идеята да ни лъжат по-лесно и да знаят точно кой за кой гласувал!Ако не си наясно попитай най-близкия програмист. Не този, който те ще ти покажат ;-)

fallback