Снимка: България без цензура
fallback

Николай Бареков учреди партията "България без цензура", като твърдо заяви ,че целите му са да седне на премиерския пост. Той обяви, че влиза в политиката не за да отмъщава, а за да работи за хората.

Бареков обяви, че ще привлича хора с авторитет, които да наложат идеите и да популяризират вижданията на новата партия, за да се извършат желаните реформи.

Лидерът на движението поиска управление, което ще заслужи най-малко в два политически мандата, като още в средата на първия ще има рязко подобрение на доходите на хората. В края на втория щял да поиска референдум за свикване на Велико народно събрание. Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

„Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция. Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна. Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество. Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото в следствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора”, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес - малкия, средния, гарантираме икономически възход, следствие на него, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите”, заяви Бареков.
Капитализъм и пазарна икономика, но с човешко лице е моето послание, каза Николай Бареков, на Учредителния конгрес на партията. „Политическите ми опоненти започнаха вероломни атаки, какво ли не беше, заплахи, издевателства. Бареков е сам, необразован, той няма приятели, това бяха критиките към мен. Същите хора, които знаят, че от 20 години съм пред вас, има ли нещо, което да не се знае за мен? Същите хора, които говореха на тъмно. И левите, и десните, са готови да се прегърнат. Старите политически формации откраднаха европейската идея. Омразата, която се всели в политическите елити, и тръгна надолу към българския народ, е големият проблем.

Ако говорихме повече за икономиката, развитието на регионите, нищо в България днес не е както беше и не е както трябва”, заяви Бареков. „Не се притеснявайте, не изпитвайте скрупули, от ваше име излязох на площада. Нямате вина за провала на политическите елити, напротив - ще бъдем виновни, ако не направим последен опит за промяна”, обърна се Николай Бареков към присъстващите в залата.

Според Бареков депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще напусне парламентарната група на коалицията, предаде Агенция “Фокус”.

„Говорих с Румен Йончев от парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук нататък той ще напусне групата на Коалиция за България и ще остане независим депутат в парламента.

Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС са сглобили на тъмно”, каза Бареков.

Аз смятам, че на разговор с г-н Станишев, Румен Йончев, бих казал, до дни ще го уведоми за своето решение, каза Бареков.

Той прогнозира още, че и депутати от ГЕРБ до няколко седмици щели да напуснат парламентарната група на партията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

349

kalvin

преди 10 години

Търсите ли за заем с много нисък лихвен процент от продължителността на кредита? Били ли сте опитвали да получат заеми от банката, но без успех? Вие сте в спешна нужда от пари, за да се измъкнем от дълга? Нуждаете се от финансиране, за да се разшири или да установи свой собствен бизнес? . Ние предлагаме дългосрочни и краткосрочни заеми с размера на кредита, вариращи от $ 5000 $ 5,000,000.00 Million с нисък процент на 2% в света За контакти: Email: kalvinkingloanmanagementfirms***gmail. com

348

kalvin

преди 10 години

Търсите ли за заем с много нисък лихвен процент от продължителността на кредита? Били ли сте опитвали да получат заеми от банката, но без успех? Вие сте в спешна нужда от пари, за да се измъкнем от дълга? Нуждаете се от финансиране, за да се разшири или да установи свой собствен бизнес? . Ние предлагаме дългосрочни и краткосрочни заеми с размера на кредита, вариращи от $ 5000 $ 5,000,000.00 Million с нисък процент на 2% в света За контакти: {King) Email: kalvinkingloanmanagementfirms***gmail

347

Надежда Говеждова

преди 10 години

Явно на тоя *** му е харесало да го замерват с кафеви торбички. Даже се е пристрастил. Ама защо избира такива комплицирани пътища, за да достигне до тях!?

fallback