fallback

Общ преглед

С нова придобивка може да се похвали Народното събрание в новата парламентарна сесия.

След като през лятната ваканция сградата беше пребоядисана, сега депутатите са станали еко – снабдиха ги с нови кофи за смет за разделно събиране на отпадъците.

Така избраниците с грижа за природата ще събират отделно стъклото, пластмасата и хартията.

Засега новите придобивки не се радват на особена популярност, а и обикновените кошчета все още стоят из кулоарите.

От новия парламентарен сезон председателят на НС Михаил Миков даде заявка, че ще се опита да ограничи и използването на хартия - все по-малко документи ще се разпечатват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

нищо случайно

преди 10 години

Не търсете култура и цивилизованост в *** с мякащи ***.До вчера са храчили направо на улицата, и сега продължават да си бъркат с пръст по носове и уши.Сегашните червено-турски прасета са потомци на бедни и прости ***.

6

бобо

преди 10 години

Уважаеми доставчици на кошчетата,забравили сте да направите и червн сектор!!! Даааа,сетихте се- за червените ***!!! До:ии-да промениха се,ама си останаха все тия ***!!! Та,неразбрах къде ще изхвърляме червените ***!!!???

5

ии

преди 10 години

Какво стана със завода за смет на Бойко, които обеща да постори ако го избереме за кмет преди 10 години?Спомням си какви циркове бяха всеки ден , как ревеше пред прозореца на Станишката че не му давал пари и прочие... ейй как се изнизаха тези 10 години.

fallback