Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Ние сме депутати и сме длъжни да спазваме законите, коментира в ефира на Bulgaria On Air началникът на политическия кабинет на Сергей Станишев Татяна Буруджиева. Тя допълни, че именно тези, които създават законите, следва да са съответно първите, които ги спазват.

Не може да се дискредитира парламента по подобен начин, заяви началникът на политическия кабинет на Станишев по случая с Волен Сидеров на Летище Варна.

„Има допустими и недопустими действия,“ коментира още Буруджиева.

След като стане ясно какво ще стане с имунитета на Волен Сидеров, ще бъдат водени и преговори дали той да остане председател на антикорупционната комисия, заяви още Буруджиева. По думите й обаче към момента комисията си върши добре работата.

„Да се надяваме, че Външно министерство е взело мерки случаят да не прерасне в дипломатически скандал“, коментира още депутатът от „Коалиция за България“. Тя подчерта, че реакциите на институциите са по-важни и прокуратурата вече е реагирала.

Буруджиева заяви и, че единствената подкрепа на „Атака“ след изборите миналата година е по линия на осигуряването на кворум и нормалното функциониране на парламента. „Какви решения вече ще се взимат в Народното събрание е въпрос на парламентарен дебат“, каза още тя.

Целият коментар вижте от видео файла.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

българин

преди 10 години

През1918-та година срещу Кюстендил напредва сръбската армия.Войниците дезертират и на бойното поле остава само генерал Христо Луков.Той събира няколко овчари които му носят снаряди и генералът сам стреля и отблъсква атаката на сърбите!Така Кюстендил остава български.След войната Луков полага усилия за укрепването на армията.Обаче през 1943-та БКП изпраща Иван Буруджиев(бащата на Т.Буруджиева) и Виолета Якова и те убиват генерала пред очите на дъщеря му.Такива са те-кадрите на БСП!

16

dan

преди 10 години

Ако него няма и вас ви няма бе госпожо

15

Анонимен

преди 10 години

Дърта червена крава.

fallback