Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото
fallback

В самолета Волен Сидеров се държа много арогантно, разказа пред bTV една от пътничките от същия самолет -  рускинята Олга Маринова. 

Маринова от години живее в България и няма българско гражданство. Подчертава, че няма никакви политически пристрастия и мотивът й да разкаже видяното е възмущението, което поведението на депутатите е събудило в нея.

Oще по темата
Скандалът с Волен Сидеров стана в самолет, пътуващ от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Маринова разказа, че в самолета депутатът се разхождал напред-назад, закачал някаква жена, която впоследствие се дръпнала. „Той я наричаше лъжкиня. Видях, че вадеше документи и казваше: „Аз съм Волен Сидеров и не се притеснявам да го казвам.“, допълва картината за скандалния полет Маринова.

Вчера стана ясно, че спречкването е било с културното аташе на Франция в България. По думите на Олга Сидеров се държал арогантно и се е заяждал с пасажери.

Когато слезли от самолета, той и хората му започнаха да се бият с младия мъж, който го нарекъл „простак”, разказа Олга. Всички от обкръжението му се нахвърлиха върху него, беше много грозно и неприятно, че такова нещо може да се случи, обясни тя.

Сбиването е станало в автобуса, където групата на Сидеров се качила от средната платформа, а  момчето, с което се сбили, в края.

По думите й Сидеров отново му крещял: „Кажи ми пак простак“, момчето повторило, че е простак и оттам нататък всички се нахвърлили и започнали да го бият, разказва Олга.

„Стана навалица. Младежът попита: "Всички ли ще ме биете?“, допълни свидетелката.

Тя каза, че жените от групата на Сидеров са ритали с крака младежа и викали: „Защо го обиждаш, защо го наричаш простак."

"Една от тях с кестенява коса го риташе с крака и беше много гръмогласна. По-бойна беше тази с кестенявата коса.“, категорична е рускинята.

След като групичката изхвърлили момчето от автобуса, Сидеров викал и приканил хората наоколо да гледат и да снимат с телефоните си, за да се „знае, че никой не може да бъде обиждан в България.”, спомня си още тя.
Маринова уточни, че не е била на мястото с побоя върху полицая.

Тя приключи разказа си с извода, че този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

238

Селянина

преди 10 години

Много ме е срам, заради мен и такива като мен, повярвали на "православната" му солидарност този *** е в Парламента и излага целия български народ. Дано по скоро има предсрочни избори, че да поправим грешката си. А междувременно няма да се сърдя , ако му отнемат имунитета и го пратят на принудително лечение в някоя психиатрична клиника.

237

dogan

преди 10 години

siderov ti si nai golemia ***,*** ***..................a i zabravix dypedavec kupexate tyrcite i komonistite prodajnik dolen ti si sram za naroda ***

236

do 4 1 граждани

преди 10 години

С малко късмет, следващи́́ят дето ще го млатят дупетатите атакисти ще си ти

fallback