Снимка: архив, Булфото
fallback

ГЕРБ осъди поведението на председателя на "Атака" и неговите депутати след снощния скандал във Варна.

"Абсолютно недопустимо е политически лидер или народен представител да напада и да се саморазправя с български гражданин. Подобни действия могат да бъдат определени като криминален акт", се казва в позицията им.

Според ГЕРБ "подобна самозабрава на политически лидер" е опасна за демокрацията и сигурността на българските граждани.

От партията на Бойко Борисов са учудени от мълчанието по случая от страна на политическото и професионалното ръководство на МВР.

"Алармираме, че подобно странно мълчание може да се тълкува като готовност да бъдат унищожени всички видеозаписи, заснели нападението на Волен Сидеров и депутатите му, за да може случаят да бъде потулен", посочват от партията.

От ГЕРБ призовават управляващите политически сили също да осъдят остро поведението на Волен Сидеров, а компетентните органи в държавата да направят незабавно разследване на случая.

"В противен случай сцените с безчинстващи "наказателни отряди" от самозабравили се политици ще се превърнат във всекидневие", смятат от партията.

За пореден път бившите управляващи настояха за оставката на Волен Сидеров като председател на антикорупционната комисия в Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 10 години

До КларисЧе той не го е смачкал,има си изборни резултати.Гласувалите за герб са три пъти повече от тези за атака.вас атакистите някакъв комплекс ви гони,все за мачкане,биене и реваншизъм говорите.

75

Обективно

преди 10 години

Волен Сидеров трябва да си понесе последствията от идиотските си изпълнения.Но Бойко Борисов какво се държи като шушумига? Та той е трижди по-виновен пред българските граждани: излъга че е честен, излъга че не е убиец, излъга че не е мафиот.Та ако съдим Сидеров то Борисов директно но кладата.

74

ШШЕСТ

преди 10 години

+Перко се сърди на перко.Хо-хо-хоИ пужжжирникарчииту Буйко се аказва за сетен път: перко идиотов

fallback