Цветан Цветанов и Моника Панайотова. Снимка: ГЕРБ
fallback

ГЕРБ си поставя за цел минимум пет депутати на евроизборите през май 2014 година.

Това обяви при откриването на Европейски информационен офис в София на евродепутата Моника Панайотова зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Общинските съветници и районните кметове реализират политиките на местно ниво. Самият факт, че имаме толкова много наши симпатизанти и членове на партията, означава, че ГЕРБ е жива, и че ГЕРБ е първата политическа сила. Надявам се, че на предстоящите важни избори за България – европейските през май 2014 г. – ще имаме най-много европейски депутати, колкото сме имали досега от самото учредяване на партията", подчерта Цветанов.

По думите му това означава минимум 5 депутата

"Благодаря на Моника Панайотова, че през 2006 година, като представител на неправителствения сектор, тръгна заедно със сдружение ГЕРБ, след което учредихме партия ГЕРБ. Вече 7 години по-късно, Моника Панайотова даде възможността на много млади хора да могат да бъдат реализирани чрез партия ГЕРБ", отчете той.

Цветанов подчерта, че Панайотова е успяла да се утвърди, като много добър ръководител на младежката структура на ГЕРБ, което пък дало възможност тя да бъде уважаван партньор в Европейската народна партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Шефа

преди 10 години

Комунисти, спрете да пишете лоши неща за ГЕРБ.Аз съм доволен,роднина в ГЕРБ ме назначи за заместник директор в държавно предприятие .Взимам 4 000 лв. и съм добре .Подписвам разни листчета .ГЕРБ е най-добрата партия .Да идват изборите, искам да получа повишение и да сменя 2 годишния си джип, че излезе новия модел .Много мразя да ми плачат работниците за заплати, не стига че им давам работа, ами и искат 400 лв. заплата .Не се наядоха, мързеливци .

62

националист

преди 10 години

не знам тия *** къде ще влизат,знам че бачкам като *** за 360 лв заплата за да си плащам заемите които имам за да си купя дърва и да преживявам някак си и за Нова година нямам една стотинка!!!И като им гледам противните мутри всеки ден ми идва да им откъсна главите.Нищо не се прави за монополите,за доходи,за здравеопазване,за ислямизирането на България,за земята.Дано АТАКА събуди всички заспали хора и Волен премиер - иначе се самоунищожаваме като нация и като държава.Няма друг шанс!!!

61

Анонимен

преди 10 години

С КАКВО ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ИЗПРАЩАМЕ В ЕС ПОМАГАТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕТО НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ??????????НЕМА ДА ИМ ГЛАСУВАМ ЗА ДА ВЗИМАТ ПО 17 К В ЕВРО

fallback