Мая Манолова. Снимка: Булфото
fallback

Няма кауза в партията на Борисов, обясни пред bTV зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Според нея, това е формация на властта на всяка цена.

Манолова прогнозира, че там ще има още отцепници.По думите й, било въпрос на време кога ГЕРБ ще започне да се рони. „Това е партия на властта – когато стана ясно, че предсрочните избори няма да са скоро, ако изобщо има такива, нормално беше интересите на отделни депутати да се изместят. Тази парламентарна група е под контрол и действа по заповед – „влез-излез”. Двамата отцепници от ГЕРБ обаче не променят ситуацията в парламента. Ако трябва да съм честна, това НС има проблем с кворума, но тези двама души няма да го променят”, каза Манолова.

Тя направи коментар и на скъпите пътувания на Волен Сидеров. "Не е нормално 5 дни медиите денонощно да се занимават с тази тема. Има два важни въпроса – първо, с какви пари са пътували тези депутати на „Атака”. Води се счетоводство от всяка партия –няма как това да не може да се установи.

Сметната палата може да го провери. И второ – защо пътуването им до Куба е било точно по време на приемането на държавния бюджет. Аз не го приемам това”, обясни Манолова и допълни, че не „Атака”, а ГЕРБ направили всичко възможно този бюджет да не бъде приет, чрез процедурни хватки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

hristovtn

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува

70

смахнат.сом

преди 10 години

А представяте ли си как Мая говори на Найден " шнел шнеле шнеле майне атлете шприц мих и ето ти сутрешния макиаж

69

самоБСП

преди 10 години

Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг

fallback