Лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев. Снимка: Булфото, архив
fallback

КТ „Подкрепа“ подкрепи предложените шест стъпки от Реформаторския блок за излизане от кризата.

След двучасови разговори с представителите на обединението лидерът на синдиката Константин Тренчев заяви, че е съгласен с предложените стъпки и единственият изход от кризата са: нови избори, дълбоки реформи и нова Конституция.

“Според нас най-доброто решение е нови избори "две в едно" през май месец”, заяви синдикалният лидер, цитиран от пресцентъра на Реформаторския блок.

Oще по темата
“Днешната среща за нас бе изключително важна като първа стъпка от търсеното широко обществено съгласие на предложените от нас стъпки за излизане от кризата. За политици, планиращи сериозни реформи, каквито сме ние от Реформаторския блок, подкрепата на синдикатите е изключително ценна”, обясни след срещата Радан Кънев, лидер на ДСБ.

Реформатори и синдикалисти се разбраха да започнат съвместен задълбочен анализ на енергийния сектор в България и да предложат модерни решения за неговото развитие. Според общата им оценка енергетиката в България е пред колапс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Cherveni_Bokluci

преди 10 години

До АнонименОтивай сега на Позитано 20 да си получиш надницата, подлого.

30

УРААА

преди 10 години

ТОЗИ ГОСПОДИН 25 ГОДИНИ РАБОТИЛ ЛИ Е НЕЩО??????НИЩО ЗА МЕН И МНОГО ОЩЕ ТОВА ПРОФСЪЮЗИ СА ЕДНИ ТЪРТЕИ ЧАКАТ НА ГОТОВО - СЪВЕТ ОТ ТЯХ НЕ ИСКАМЕ - ПОДКРЕПЯЛ БИЛ Р.БЛОК И КОИ СА ТЕ??? ДЕСЕТИНА ПАРТИЙКИ ДО СЕГА НЕ СМЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА КАЗВА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ - КЪДЕ БЯХА НА 12 МАЙ ??????

29

Kennedy

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВ100 кинта не отърват.

fallback