Снимка: архив, Булфото
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път призова за диалог между десните формации у нас, за да може страната да излезе от политическата криза, докарана от настоящите управляващи.

Oще по темата
"Смирението и диалогът между десните партии е в основата за излизане от политическата криза. Смятам, че всички лидери на десноцентристки партии трябва да проявим малко повече разум и да се обединим в общата ни цел – оставка на това пагубно правителство. В противен случай безотговорно обричаме България да бъде управлявана от задкулисие, черен PR, лъжи, манипулации, безскрупулност, а след това последствията ще бъдат жестоки за нашите деца", написа бившият премиер в профила си във Facebook.

Само преди два дни Борисов изпрати писмо до лидера на ДСБ Радан Кънев, който пък представи преди седмица предложения на Реформаторския блок за излизане от кризата.

В писмото си бившият премиер се съгласява с тезите на реформаторите за незабавната оставка на кабинета, защото отлагането й води до задълбочаване на кризата в страната и изолацията ни от Европа.

Относно искането на реформаторите за приемане на спешни промени в Изборния кодекс той припомня, че повече от пет месеца ГЕРБ призовава в дневния ред на парламента да бъде включена тази точка, след което Народното събрание да се разпусне.

Според Борисов единствено десноцентристко правителство може да гарантира европейското развитие на България.

От социалната мрежа днес Бойко Борисов призовава още всички партии ясно и правилно да разчетат упреците, които идват от Европа и "да станем политически по-зрели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

nana

преди 10 години

ne znaia kak i po kakav na4in , no triabva da bade upravlenie aktivno , i napalno adekvatno na iziskvaniata , za da sme 6to gode dobre , za men Borisov si be6e mnogo to4en vav vsi4kite si re6enia po vreme na upravlenieot mu . Kakvo pre4i da bade otnovo

122

Зоро

преди 10 години

ДПС, БСП, ГЕРБ и АТАКА напълно осъзнато Ви въвеждат в огромна заблуда, а че у нас има преход и Ние сме някъде в този преход?! Истината е проста, както представителните ни политици, а именно прехода даже не е започнал още?! Кой Ви лъга вече 25 г., Кой постигна този резултат, България е на последно място в ЕС и Европа, и не само там?! Цялата Власт В България е иззета чрез фалшиви и фасадни избори от представителните политици, вече цели 25г., ето защо те политиците носят цялата отговорност, нали?! Да ама друг път,

121

Анонимен

преди 10 години

Като беше на власт защо не го иска това и не го направи ааа

fallback