Бойко Борисов. Снимка: Булфото
fallback

Заседанието на Коалиция за България в Боровец не остана неподминато и от бившия премиер Бойко Борисов. В профила си във фейсбук лидерът на ГЕРБ коментира, че днешното заседание "възроди БКП".

Борисов е написал още: "Това правителство е “силно” в безпрецедентната си изолация - и вътрешна, и международна.

Като знаем, че през годините БСП и ДПС бяха многократно хващани за купуване на гласове, а последният пример е от Варна и Врачанско, където дори имаше ефективно осъдени за грандиозна схема за купуване на гласове в полза на ДПС, може да ни е ясно по какъв модел ще бъдат правени изборите от тях.

На фона на цялата дестабилизация в държавата наизустените им “опорни точки” звучат като комунистически манифест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

Анонимен

преди 10 години

Казано е:Всичките са маскари!Но да попитам:Кое уважаващо себе си правителство и в коя държава потомците на бившите поробители,съзнателно избивали и изнасилвали народа, сега официално да ги управляват и на всичко отгоре да имат претенции към земите им и паметниците на културата?За това никой не ни уважава и за нас ще се говори единствено като за роми!Е да ни е честито!

136

анонимен

преди 10 години

142,ужасно искам да съм жалък. Ама ???Не съм бил комунист , не съм бил члеНтОЙ О на БКП и не са ме изпитвали върху "Комунистическият манифест"Доверявам се на ПРОФЕСИОНАЛИСТТА......

135

Каква ОСТАВКА

преди 10 години

Каква ОСТАВКА , Украйна показа как се отнасят с тези които искат ОСТАВКА , бои до безсъзнание , на работа мързелива ***

fallback