Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото
fallback

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

nana

преди 10 години

dano

146

Реалността

преди 10 години

Цветанов бил много лош, ама не е ясно за какво, защото всички скалъпени обвинения към него се спихна, като ланшния сняг. А доскорошния руски поданик, който си делна 3 млн. с Хохегер е много "секси",че се целува по трибуните с агента на ДС "Павел", дето е аватар на агента от Сараите, който пък смукна 2 млн."консултантски"от фирма, на която дал договор, като мандатоносител на правителството. Тези ли доказани и ненаказани престъпници ще ни спасяват? Наглеци! Че Цветанов си е цвете спрямо тези!

145

Анонимен

преди 10 години

Това се надява да спечелят и да му се размине панделата.

fallback