Павел Шопов. Снимка: Булфото, архив
fallback

Депутатът от „Атака“ Павел Шопов е категоричен, че по време на скандала с теолога Светлозар Стоянов се е държал достойно и сдържано.

Както Dnes.bg вече писа, на корабчето, с което българската парламентарна делегация е пътувала към Атон, се стигна до размяна на остри реплики между поклонника и народния представител.

Oще по темата

Светлозар Стоянов викаше „Оставка“ и засне случката с камерата си, заради което по-късно бил заплашен, че може да бъде даден под съд и да лежи до 5 години в затвор.

„Той направи скандал, ритна депутат, крещя като ненормален, това, което въпросното лице направи на кораба, беше кощунство пред очите на десетки монаси“, разкритикува днес Шопов по бТВ.

„Беше агресивен, каза ми, че очите ми били червени и това значело, че аз съм бил пияница. Това беше опит да бъде предизвикан, отговорих му просто, че това е конюнктивит, всички мои приятели знаят, че взимам чаша алкохол на Нова година и не изпивам цялата чаша. Чувствам се омерзен от цялата случка“, призна националистът.

Шопов заяви, че има информация, че Светлозар Стоянов „се е мотал в структурите на ГЕРБ“ и според него е бил пратен, за да го провокира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 години

КОМУНЯГОФАШИЗУИД! Такива, като неговия лидер и всичките им черноризци вън от закона.

13

шопов

преди 10 години

"Ритна политик", казва, все едно политика не е човек, а някакъв полубог и да го ритнеш е престъпно, камо ли да го "провокираш"! И бесилото ви е малко, щото може пък да има прераждане.

12

Лекар

преди 10 години

Шопов много блед ми се вижда.Да не е болен от рак и от там да му е озлоблението.

fallback