Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото
fallback

Правителството трябва да изгради не мрежа, а стена по цялата граница на България, като по този начин прекрати потока от бежанци, които влизат в страната ни, настоя депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

Тя допълни, че националистите ще продължат да искат оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради отказа му да се справи с проблема и нежеланието му да затвори границата с Турция.

"Да експулсираме нахлулите вече над 9 хиляди бежанци", призова тя от ефира на БНТ.

Като контрапункт на казаното от Ташева, PR експертът Нидал Алгафари, който е от сирийски произход, обяви, че бежанците, дошли вече у нас, не могат да бъдат върнати нито в Турция, нито в Сирия. Такива били международните спогодби.

Той обаче смята, че затварянето на границата ни е неизбежно, тъй като България вече не може да поеме повече бежанци.

"От две години има заплаха за националната ни сигурност и нападението над 20-годишната Вики го доказа", включи се отново националистката.

Тя настоя, че тези, които идват в България като бежанци, всъщност са избягали затворници, терористи, масови убийци.

"Докажете поне едно масово убийство", скочи срещу нея Алгафари и обясни, че сирийските бежанци, които идват у нас, всъщност бягат от ужаса на войната.

На свой ред Магдалена Ташева се оплака, че не я пускат в бежанските лагери, а там влизали чужди граждани, които се представяли за лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 10 години

вън всички терористи от българия

59

55

преди 10 години

До до 55 Много скоро ще плачеш за България! Турция отива в канала! Тези лири ще са стотинки! Ще плачеш за българската стотинка! И ще плюеш кръв от турската лира!!!! И ще си ПРОКЛИНАШ АЛЛАХА!

58

pamet

преди 10 години

До До pamet от рускиняНе знам дали си рускиня или просто си неграмотна Само през 20 ти век твоите любими руснаци са ни нападали 2 пъти През 1916 г когато ядат и жесток пердах и през 1944 г когато ни окупират.Да не се връщаме и по-назад когато подтикват Сърбия да ни нападне в 1885 г и т.н

fallback