Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че ще се повтори сценария от миналата седмица с липсата на кворум при гласуването на вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски за провал в инвестиционната политика. По този начин гласуването няма да се състои.

„Вотът на недоверие е проблем на Орешарски и тройната коалиция в лицето на БСП, ДПС и „Атака”. Щом нямат кворум, това означава, че парламентарната криза е огромна и трябва да се отива на избори” каза пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов.
Той коментира и думите на парламентарния шеф Михаил Миков, че партията не може да внесе втори вот на недоверие по същата тема.

„Питам защо нямаше 3 дни заседания на парламента и как е минал неговия шмекерски вот за дебатите, големият губещ са БСП”, подчерта бившият премиер.

Той изтъкна, че партията му е увеличила резултатите си във всички райони на частичните местни избори в неделя. Срещу неговите кандидати били издигани хора или на БСП, или на ДПС, твърди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази и възмущение, че профилът му в социалната мрежа Facebook е хакнат. „Те купиха всички медии и докладваха профила ми, че пуска лъжи”, възмути се експремиерът.

В Пловдив Борисов заедно с Цветан Цветанов връчиха членски карти на новопостъпили членове в ГЕРБ. „До момента в партията са постъпили 4000 нови членове, а 500 са я напуснали”, пресметна бившият вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

popa

преди 10 години

za6to ste tolkova tapi i nagli vie koito pi6ete tezi gluposti za BOIKO toi e 4oveka koito napravi nai mnogo za Balgaria i varvete po dqvolite.

98

анонимен

преди 10 години

И този четири години е стоял начело на България за да стигне до ВЕЛИКАТА мисъл , че вотът, няма да успее,а той естествено , че ще успее, за да чуеме върхът на откритието и мисълта му , че Атака , подкрепя БСП и ДПС.Посредствен и жалък българин , ОТ който и след стотици години , ще се СРАМУВАМЕ......

97

Анонимен

преди 10 години

Няма как да бъде! Управлението, с всякакви методи, е запазена марка на комунистите! По-долу пишещите са много доволни от тях! Моля, споделете, какво получихте и какво постигнахте, че да се постараем и ние, заблудените, които не вярваме на комунистите, да променим мнението си, за да станем по-добре!

fallback