Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото
fallback

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

"факт"

преди 10 години

Абсолютен факт е че това е измислица и е очевадна провокация, също така провокация и измислица беше буйстването на Волен в самолет на Луфтханза, а за боя пред джамията няма какво да говорим, атакистите които се биха там, не бяха никакви атакисти , а ислямисти ,които са си купили тениски на Атака с цел провокация, Също така Волен също беше от паралелна вселена и също беше категорично фалшив. За 30-те лева и пицата и на малките деца стана ясно , че също беше провокация .

203

АХА

преди 10 години

До ха ха хане ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА ,СТИГА С ТИЯ ЦВЪКО И БОКО, КАКВО ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ ,ЧЕ ДА РАЗБЕРЕШ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ ТИ ,ПИШЕЩИЯ ТУК СИ ПРОСТО НА ЗАПЛАТА ,ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ БОЛЕН ЛИДЕРОВ--ТОЙ ИЗКАРВА СОЛИДНИ СУМИ ОТ ДПС-ТО

202

rom

преди 10 години

tezi politici mi plili4at artisti ot turski igralen film ,bai ganiyo turko-rusnakov po evropata .

fallback