Борисов е доста активен в Twitter. Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преустанови дейността си във Facebook, но е особено активен в Twitter. Както самият Борисов се изрази миналата седмица, след като „сайтчето” му във Facebook беше хакнато, той реши да се премести в друга социална мрежа. Особено активен в диалога си е бившият премиер с бившия външен министър Соломон Паси. Двамата обсъждат кризата в Сирия.

Използването на химическо оръжие трябва да бъде наказано. Но без категорични доказателства, не трябва да има военна намеса. 

Според него - на този етап трябва да се търси изход без военна операция.

Лидерът на ГЕРБ използва социалната мрежа и за традиционните си критики към управляващите. Той е категоричен, че протестиращите с искане за оставка на кабинета се ползват с пълната подкрепа на партията му.

Борисов отново протяга ръка и към Реформаторския блок. Надявам се и Реформаторите да разберат, че само заедно можем да съборим това управление, пише Борисов и допълва, че всичко е по-добре от сегашната тройна коалиция.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

muzaka

преди 10 години

Е, ако трябва да сме обективни след като го изгонониха от ФЕЙСА, по най- пожарникарския начин се върна на ,,върха на славата,,.Не отдавам значение на една бивша мутра,бандит и брадясала куха лейка при избора си на соц. мрежи.Ако някой го види как работи с клавиатурата/ с колко пръсти/ или инфо му предоставям 5 литра перлова ракия и 15 литра Мускат О' Тонел реколта 2011г.

45

Bozadjiev

преди 10 години

bg medii sa mafia s bg partii i bg energiini monopolisti ...

44

Джедай Мастър

преди 10 години

В Туитър е пълно с фалшиви Буди, някой може ли да ме светне как да открия истинския, преди да са го "хакнали" и там?

fallback