Борисов в Бургас. Снимка: БТА
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отхвърли твърденията, че е договорил с БСП предсрочни парламентарни избори през май. В последните дни в публичното пространство се появиха подобни твърдения. Днес обаче Борисов ги нарече „поредна манипулация”. Според него тя е направена от левицата.

"Нито сме имали срещи, нито уговорки, нито телефонни разговори.  По този начин се цели да се объркат протестиращите и хората в България, които не ги понасят вече", обясни лидерът на ГЕРБ в Бургас.

Лидерът на ГЕРБ пристигна в Бургас за среща с кметове, общински съветници и активисти на партията му. Той отново обясни, че правителството трябва да падне час по-скоро и допълни, че е целият актив на партията ще разяснява на хората колко е важно това да се случи.
 
Всяко тяхно назначение предизвиква скандал, добави Борисов. Той каза още, че вече няма никакви колебания, че сегашните управляващи биха могли да направят нещо, тъй като са "кадрово неподготвени".
 
Борисов още веднъж потвърди, че членове на парламентарната му група ще влязат в парламентарните комисии. Той обаче беше категоричен, че ПГ на ГЕРБ няма да се включи в ръководството – нито на парламента, нито на комисиите.
 
Лидерът на ГЕРБ обясни и причините за решението си: „Да ги принудим да имат кворум, защото сега с по пет-шест човека взимат решенията. Второ, за да можем да алармираме по-своевременно обществеността за това, което мислят да правят”, каза Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ коментира и новият политически проект на отцепници от ГЕРБ – ”БАСТА”. "Пожелал съм им успех, обаче не можеш да кажеш на това, което си правил  четири години - "Баста!", заяви Борисов. Той припомни, че един от основните участници в проекта – Мирослав Найденов, е бил земеделски министър 4 години в неговия кабинет. Той обясни, че не може да разбере защо щом управлението на ГЕРБ не му е харесвало, не си е тръгнал.
Никой на сила не го е държал дори и минута, обясни Борисов и допълни, че не може да разбере защо новата формация се е съсредоточила само в критики срещу неговата партия.
 
Борисов коментира и темата с изчезналия му профил във Facebook. Както Dnes.bg вече писа, профилът на лидера на ГЕРБ изчезна в сряда от социалната мрежа.
 
Хакнаха ми сайтчето, уплашиха се. Сега в понеделник ще вляза в Twitter да видя там какво ще направят, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Профила или Сайта

преди 10 години

Профила или Сайта , кое от двете?Тодор Живков беше същия кравар и офчар преди 1989 , сега тоа , това е подобно на шменти-капели на Пресконференция в Германия където се изложи Бойко

90

Анонимен

преди 10 години

От кого ли го пазят пазвантите ? Народът толкова много го обича !

89

освободител

преди 10 години

Какво става с тези 250 000 нови работни места ? Да не би да ги отварят утре а ?Дано да успея най после да разбера. А заплатите 1000лв ли ще са ?

fallback