Николай Бареков. Снимка: Булфото
fallback

Поне седем нови партии и обединения от партии ще чакат доверието на гражданите и техните гласове на старта на есенния политически сезон. Десните се обединяват в Реформаторския блок, пише "Труд".

Левите, които не са в БСП, също зоват за обединение в Нова европейска левица. На дневен ред е и движението “Д 21” на Татяна Дончева.

Националисти готвят Патриотичен блок. Неговите основи положи вливането на ГОРД на евродепутата Слави Бинев в Националния фронт за спасение на България на Валери Симеонов. 

Никнат и нови партии. Като ромската “Обединение, прогрес и справедливост” (ОПС). Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също прави партия заедно с бивши депутати от ГЕРБ.

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков обяви, че се впуска в политиката. В интернет шества и друга партия - “Република”. Така че задължително нещо се мъти в началото на политическия сезон.

Целта е прозрачна - да се вземат гласове на изборите, когато и да са те.

Oще по темата
Както Dnes.bg писа, от 1 септември Николай Бареков слиза от поста изпълнителен директор на TV7 и на групата канали около медията - "Нюз 7" и "Супер 7", за да се занимава активно с политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

181

бо

преди 10 години

за жалост, мн хора смятат, че политиката е за хора без качества и се възползват от това на наш гръб

180

местан паша

преди 10 години

До кога този предател приятел на Пеевски ще ми го показвате?Защо умишлено дразните хората?

179

без име

преди 10 години

какво сте се заяли с името на партията. Бареков е доста известен и само това е достатъчно за да пробие в политиката. Или ви се иска пак да останат старите номенклатури и апаши--хората вече няма да го допуснат това.Всичко старо е с изтекъл срок на годност

fallback