Валери Симеонов. Снимка: Булфото
fallback

"Национален фронт за спасение на България"  и "Гражданско обединение за реална демокрация" се обединяват, стана ясно от прессъобщение на двете партии. НФСБ и ГОРД ще застанат зад политическата програма на НФСБ.

И двете партии са формирани от бивши поддръжници на “Атака“. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е дори кум на Сидеров, докато лидерът на ГОРД Слави Бинев беше избран за евродепутат от листите на “Атака“. Официалното им обединение ще бъде обявено на пресконференция в понеделник.

"НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво", се казва в позицията.

На предсрочните парламентарни избори през май НФСБ получи около 131 хиляди гласа или 3.703% и за малко не прескочи четипроцентната бариера за влизане в парламента.
 
ГОРД пък събра малко над 16 хиляди гласа или 0.455%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Син центрист

преди 10 години

Смешници. НСФБ + ГОРД = нови политически далавери

60

бракосъчетание

преди 10 години

"Борците " срещу мутрите (става ясно, че само на думи) се обединяват с мутрата-архонт Бинев? И докато пишман арнонта има нужда да се прикачи към някой, защото мандата му на евродепутат изтича, то НФСБ само губят от това!

59

Анонимен

преди 10 години

ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ НО ЗАРАДИ ДРУГАРЯ БИНЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ 100% ЗА ГЕРБ

fallback