Меглена Кунева. Снимка: БТА
fallback

Партията на Меглена Кунева реши, че е нужно разширяване на Реформаторския блок и присъединяването към него на СДС и БЗНС.

Към момента блокът обединява ДСБ, "Синьо единство", "България на гражданите", Зелените и Народна партия "Свобода и достойнство".

Oще по темата
От Движение "България на гражданите" твърдят още, че продължават и работата по създаването на т.нар. Граждански съвет около реформаторите.

Утре от 8 часа представители на Реформаторския блок и специалисти от неправителствения сектор организират алтернативен дебат срещу "бюджета на мафията", който ще се проведе пред НС.

"Парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ не беше достатъчно убедителна и смела на парламентарната дискусия на първо четене и за това ние поемаме ангажимента да разкрием истината за опитите на правителството "Орешарски" да обслужи олигархията с актуализацията на бюджета", пише в съобщението им.

Организаторите канят на дебата премиера Пламен Орешарски, лидера на БСП Сергей Станишев, лидера на ДПС Лютви Местан и председателя на бюджетната комисия Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

lelia_marche

преди 10 години

Кунева къде се буташ и ти бе! Каква рефоматорка можеш да бъде ти, при положение, че си по-скоро национална предателка! Изключително арогантно поведение, нека не забравяме от къде е дошла Меглена Кунева в КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО е работела и какво направо за България!? Едно голямо нищо!! Затвори наполовина АЕЦ Козлодуй, единственото доходоносно предприятие у нас, което е все още държавно и си взе комисионната за това от БНП Париба! така, че няма какво Кунева да се пъне повече, доверието е нея отдавна е изгубено! И слава Богу!

63

Катя

преди 10 години

На тази снимка ясно личи какъв *** е;)

62

Яне

преди 10 години

Кунева може да иска много неща, ама като гледам дните й в политиката са преброени, защото партията й е със затихващи функции... Реформаторския блок е един балон, който скоро ще се спука от вождистките амбиции на "лидерите" на разните партийни остатъци, които включва.

fallback