Снимка: Булфото
fallback

Парламентът няма да избере председател на ДАНС днес. В деловодството няма постъпило предложение от министър-председателя Пламен Орешарски.

Изборът на нов шеф на ДАНС беше първа точка за днешното пленарно заседание. В крайна сметка тя ще остане в седмичната програма в случай, че премиерът внесе кандидатурата.

Oще по темата

Очаква се Пламен Орешарски да избере своя фаворит между временно изпълняващия длъжността шеф на родното ФБР Владимир Писанчев и колегата му от агенцията Недялко Недялков, които преди два дни представиха програмите си за управление пред депутатите.

Не е ясно защо се бави внасянето на кандидатурата в деловодството на НС. Иначе днешното заседание започна с над 10-минутно закъснение. Председателят на парламента Михаил Миков започна с думи за 176-ата годишнина от рождението на апостола Васил Левски и първата годишнина от атентата в Бургас.

"Днес се навършват 176 години от рождението на Васил Левски. Едно име, един пример, който за всеки българин днес и за в бъдеще ще остане нетленен", заяви Миков от парламентарната трибуна.

"Навършва се и една година от атентата в Бургас", припомни председателят на НС.

"Нека всеки един от нас да се замисли за всичко онова, което връща човечеството назад. Всичко онова, което затваря възможностите за развитие", завърши Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

tdmils

преди 10 години

УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, какви НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ са тези нагли, жадни за власт червено-турски политици, КОИТО НАРОДЪТ НЕ ДОПУСКА ДО ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА НЕ ДОКАРАТ БЪЛГАРИЯ ДО ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА??!! Раята НЕ Е ПОКОРНА И СЕ НАСИТИ НА ТЕХНИТЕ МАФИОТСКИ МАНИПУЛАЦИИ И СЛЕД КАТО ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ МИРНИ И КРАСИВИ ПРОТЕСТИ ЩЕ ПРЕМИНЕМ КЪМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И СИЛА, ок?! УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, КОИ СА ОХРАНЯВАНИ ТАКА СТРОГО ? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА,ОК?

16

vesko02

преди 10 години

Цъкам радиото -няма шеф.Цъкам телевизора няма и няма.Какво да правя?Потя се от напрежение. Няма шеф.

15

стоян

преди 10 години

трудно е да съчустввам ви как да изберете най добрия МАФИОС за шеф на данск

fallback