Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА
fallback

„Аз истински се радвам, че хората осъзнаха, че печатницата в Костинброд беше една гигантска медийна манипулация, която ни омаскари нас. Сега всички знаят, че ние нямаме общо с тази печатница. Не е имало от тази печатница как да излязат бюлетини“. Това каза пред ТВ Европа Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ.

Oще по темата

По повод неотдавнашните избори във Варна Борисов посочи, че победата там „е важен знак за протестиращите в големите градове. Аз истински се надявам Варна да се развие в следващите 4 години по начина, по който всички искаме и модела от Бургас. Комунистите винаги правят това – това, което правят, го приписват на другите. На изборите във Варна се оказа, че в ромските махали харесват БСП”, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Според него посланиците на Германия и Франция са казали „всичко, което можеше да се каже за тази тройна коалиция, това е съгласувано с техните кабинети. Те го направиха точно, за да направят разликата – крайно негативно за това управление, на другия ден – английското даде прекрасна оценка за нашето управление. По този начин хората да преценят отношението, което имат в Европа към нашето и сегашното управление“, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

j

преди 10 години

Червени *** от БСП, турски *** от ДПС, фашисти от АТАКА сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.

122

цирк герб

преди 10 години

Да бе да. Все едно че станишев е печатал в печатницата на герб... А във Варна пък видяхме индийанската нишка от *** в действие. А Тиквата пак се вижда на трапеца в бяло. Що не си види рейтинга от 20%, даже Станишев го мина!

121

любо

преди 10 години

До bariera_61брато като има *** в българия които работят за 150 евро на месец и аз мога да построя магистрала. ако твоя любим бб беше намалил заплатите на 50 евро месечно можеше да построй завод за полупроводници.

fallback