Зинаида Златанова остана с един заместник. Снимка: БТА
fallback

Назначеният преди часове от премиера Пламен Орешарски зам.-министър на правосъдието Иван Йорданов отказа предложеният му пост във ведомството на Зинаида Златанова.

Управляващият консулството на България във Франкфурт посочи, че никога не е давал съгласието си да поема пост в правосъдното министерство. Веднага след отказа му министър Зинаида Златанова обяви пред БТА, че приема и уважава решението на Йорданов.

Вицепремиерът посочи, че кандидатурата на Йорданов е била представена от партийна централа. "След като се запознах с биографията на г-н Йорданов, измежду многото други кандидатури, които имам, счетох, че той е подходящ за поста на заместник-министър", посочи още Зинаида Златанова.

Oще по темата

"Приемам отказа на г-н Йорданов и разбирам нерешителността му. Това са тежки и лични решения, през които и аз съм минала съвсем на скоро и които изискват проява на смелост и отговорност пред държавата", допълни тя.

Така на този етап правосъдното министерство остава само с едни заместник – назначеният заедно с Йорданов днес Илия Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Миха

преди 10 години

Грешка след грешка, гаф след гаф ... Вече изгубих бройката на издънките.

68

dok12345

преди 10 години

На всякъде ни се смеят, ейййй! Театъра, който Станишев разиграва излезе от контрола му!!!!!!

67

ПЛАМЕН

преди 10 години

Много професионално ..няма що ОСТАВКА ...

fallback