Снимка: БТА
fallback

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

228

Анонимен

преди 11 години

Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Колективен ум в ГЕРБ явно няма, няма и да има, лошото е, че няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :)

227

Анонимен

преди 11 години

Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва ДПС буквално изнасилва столетницата... Държи се като Сидеров напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява?

226

Анонимен

преди 11 години

До владетеля:-----------------------ЗА КАКВО ДА МУ ДАДЕМ ШАНС НА ОЛИГАРСКИ ДА НАЗНАЧИ ПОРЕДНАТА МУТРА В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ЛИ ??? ВИДЯХМЕ ,ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЧИСТ БЛЪФ т.е. НАЗНАЧИХА САМО КРАДЦИ и МОШЕННИЦИ ОТ ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА БСП,ДПС и СДС + ЖАН ВИДЕНОВ !!! ТЕ НЕ СА ЕКСПЕРТИ !!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ !!! СПУСНАТИ "СПЕЦИАЛИСТИ" ОТ ОЛИГАРСИТЕ !!! О С А В К А !!! О С Т А В К А !!! О С Т А В К А !!!

fallback