Мая Манолова не дава на Орешарски да сдава властта. Снимка: БТА
fallback

Искането за оставка на правителството на Пламен Орешарски не е в интерес на българските граждани, защото това означава хаос и дестабилизация в страната, каза на пресконференция в Кюстендил зам.-председателят на парламента Мая Манолова.

Според нея оставката на правителството означавала спиране на спасителните мерки, които е започнало правителството.

Oще по темата

"Това са част от обещанията, поети по време на предизборната кампания - промените за намаляване на цената на електрическата енергия, социалните мерки на кабинета "Орешарски", част от които вече са факт", уточни Манолова.

"Хората протестират вече десети ден и са прави, имат своите морални и граждански основания, защото гафът, който направихме с назначаването на Делян Пеевски, беше огромен", призна тя.

Манолова допълни обаче, че Пеевски е бил практически незабавно отстранен, а своите извинения са поднесли и председателят на БСП Сергей Станишев, и премиерът Пламен Орешарски.

"Такива абсурдни назначения имаше стотици в предишното управление, но те останаха да управляват своите сектори до края на управлението на ГЕРБ", защити тезата си лявата депутатка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

минка

преди 10 години

много ви станаха възможностите. коя сте вие та решавате поведението на правителството. решението е на премиера а не на вас. нарочно ви пише по този начин за да видите колко е грозно когато вие говорите от трибуната на народното събрание на неправилен български език.научете собствения си език.

198

Shop

преди 10 години

Недейте така, че Ангел ше докара танковете...

197

rump

преди 10 години

До валентинПрости хора - прости оправдания.

fallback