Снимка: Булфото
fallback

Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП "Атака" тази нощ, предаде БНР. Засилено е полицейското присъствие пред централата на ПП "Атака" и на бул. "Дондуков".

През петия ден на протестите напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Oще по темата
 В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Екипите на Спешна помощ на място са оказали съдействие на седем от пострадалите. Те са с контузии по главата от хвърлени камъни и бутилки.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима души. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

JanaDArk

преди 11 години

Идва времето на справедливостта!!! Време е виновните да си понесат наказанията!!!Тази политическа сбирщина ГЕРБ ще бъде изправена на подсъдимите скамейки ?!Съсипването на държавата не може да остане безнаказано?!

66

JanaDArk

преди 11 години

Волен винаги казва истини и това, че бръкна в здравето на Борисов и Цветанов е най-явното доказателство! Започна да ги разобличава със всяко свое действие и среща неимоверно платено противодействие, но това беше ясно!?!Затова има такива масови, организирани протести, които освен всичко са доста агресивни, но МВР не прави нищо - така им е заповядано????????!!!!!!!!!!!!

65

JanaDArk

преди 11 години

Време е някой да вземе участие и да забрани със закон нахалното поведение на Гн Бойко!?Ние сме в европейският съюз, намираме се в XXI век, не може да се държиш и да действаш с мафиотските прийоми от началото но 90те години, а в същото време народа ти да умира от глад?!

fallback