Снимка: БТА
fallback

Министър-председателят Пламен Орешарски започва днес консултации с представители на работодателските организации, синдикатите, неправителствения сектор и протестиращите за разработването и приемането на мерки, които да доведат до подобряване на бизнес климата в България.

Срещите ще продължат през цялата седмица, пише БТА. На тях ще се обсъждат три основни теми: анализ на ситуацията в страната и действия за подобряване на условията за правене на бизнес, облекчаване и премахване на съществуващи регулаторни режими, усъвършенстване на Закона за обществените поръчки (ЗОП).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Предатели са БСП

преди 10 години

ПОЗОР! Кабинетът Орешарски взе ТАЕН ЗАЕМ със СКАНДАЛНО ВИСОКА ЛИХВА: 3% НА МЕСЕЦ!3% лихва на месец това ще загроби България!Наскоро Дойче банк отряза квитанциите на Орешарски и му отказа кредит.Отказаха ни нов заем и от всички световни банки.Само Ситибанк даде пари, но срещу скандалната 3% лихва на месец!Ние сме единствената държава в Европа, на която налагат такива кожодерски лихви и която е склонна да ги плаща.Дори Гърция - в пика на кризата - и преди сключване на спора

28

Анонимен

преди 10 години

За да се подобри положението с правенето на бизнес в България трябва воля, дупе и премахване на корупционните лицензи, но този кабинет няма тези качества.

27

ANONIMEN

преди 10 години

ШЕМЕТ.

fallback