Пламен Орешарски. Снимка: БТА
fallback

Най-вероятно през следващата седмица ще станат ясни заместник-министрите и новите областни управители, заяви министър-председателят Пламен Орешарски в кулоарите на парламента след първия парламентарен контрол, в който участваше като премиер. 

Той не даде отговор на въпроса дали ще смени шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов. "Ще ви кажа, когато го направя и ако го направя", заяви Орешарски.

Oще по темата
Премиерът коментира и станалата отново актуална тема с полетите на "Авиоотряд 28", за които беше сформирана анкетна комисия. Орешарски определи като “леко смущаващ“ факта, че заявките за полетите не са заведени по надлежния ред.

Предлагам да изчакаме резултатите от проверката на Инспектората към Министерски съвет и ще коментираме с по-надлежни факти, допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 10 години

пак ще ни заврете на ..........!там нали знаете слънце не огряваааа! писна ни да ни управляват триъгълни кратуни!експертите ви тук на "нашата база" най-малкото не знаят български!

6

A3

преди 10 години

Този "Язовеца" се развихри, въпреки, че скоро ще има нови избори. Хората не са ви дали властта, вие я узурпирахте на-нахално.

5

123

преди 10 години

Ако не смени Ваньо Тъпанаров значи, че Държавата НЯМА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОНТРАБАНДАТА , а ще я пощрява. Танов е за затвора, а премиера иска да го остави да ръководи Агенция Митници т.е. КОНТРАБАНДАТА!?

fallback