Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото, архив
fallback

Поредна доза нападки и обиди си размениха в понеделник „Атака“ и РЗС.

След като по-рано днес лидерът на националистите Волен Сидеров нарече Яне Янев и председателя на НФСБ Валери Симеонов „два употребени презерватива на Бойко Борисов“, от пресцентъра на РЗС разпространиха позицията на партията по повод „поредната истерия на Волен Сидеров“.

„ДПС и БСП изпратиха поръчковия пудел да лае пред общината, за да заглуши искането на софиянци за касиране на тримата депутати от ДПС избрани в София чрез фалшификации в Турция. Днешният скандал пред общината превърна Волен в „герой” от турски сериал, чрез който олигарсите искат да отвличат вниманието на обществото от същинските теми на държавата и да тушират растящото  гражданско недоволство“, пише в съобщението.

Оценката на РЗС е, че яростта на Волен идва от невъзможността да обясни на собствените си депутати "защо е прибрал цялата сума от кворума само за себе си“.

Oще по темата

Подлайването му пред общината едва ли ще умилостиви гласоподавателите му, които го линчуват в цялата страна.
Ние от РЗС разбираме, че поръчковият лидер на „Атака“ няма как да оправдае гузната си съвест и се стреми да компенсира с истерични подвиквания, но не бива да се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения“, коментират от партията.

Припомняме, че днешната пресконференция на Сидеров премина с тон на заплахи, остри думи към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на НФСБ и РЗС. Лидерът на "Атака" не спести остри думи и по адрес на кмета на София Йорданка Фандъкова, вече бившия директор на СДВР Валери Йорданов и заместник-кмета на столицата Мария Бояджийска.

Повод за недоволството на Сидеров стана вчерашният протест, който в един момент достигна и до централата на партия „Атака“. Сидеров обясни, че вчера в централата на националистите нямало хора, тъй като те „като истински патриоти са били на Околчица“, за да почетат паметта на Ботев.

"Щеше да има строшени глави, ръце и крака на тези лумпени на РЗС и НФСБ", обясни Сидеров какво е щяло да се случи, ако националистите са били в централата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

DQDOTO

преди 11 години

VE4E SE UBEDIHME 4E HUBAVO PRAVITELSTVO NQMA NQMA NQMA. TAKA 4E PONE SEGA DA GI OSTAVIM DA ZARABOTQT I DA VIDIM KAKVO 6TE NAPRAVQT. OSOBENNO V MOMENTA DARJAVATA E V OT4AQNO POLOJENIE I NQMA VREME ZA NOVI EMOCII.

136

Анонимен

преди 11 години

QNEE TVOQ SIDER4O VE4E SE DUPI NA SOKOLA :))) TI TRQBVA DA SI NAMERI6 NOV PRIQTEL

135

ккккк

преди 11 години

Относно това дали Яне е луд,както пишат повечето хора тук-не споря. Относно това,че Волен е взел пари-взел е и сумата е с много нули. Относно тези,които защитават Волен,моля ви хора събудете се,раздвижете малко сивото вещество- предадоха ви,излъгаха ви.

fallback