Депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Снимка: Булфото, архив
fallback

„Ние сме готови, ако БСП изкажат притеснение, че имат проблем да бъдат подкрепени от „Атака”, да ги подкрепим”. Това каза пред Нова телевизия бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов на въпрос има ли вариант да подкрепят правителство на Пламен Орешарски още във вторник.

Бившите управляващи са готови да дадат рамо на  кабинета Орешарски „в името на общоевропейското семейство, така че да не им се налага да се легитимират за пореден път пред Европа с Волен Сидеров и "Атака", обясни той.

„Тази част от нашите приоритети, която залегне в приоритетите на следващото правителство, ще бъде подкрепяно от нас", каза депутатът от ГЕРБ.

Oще по темата

Горанов призова да се знае кой стои зад правителството, за да е ясно кой носи отговорност.

„Атака използва определени похвати, за да бяга от явна подкрепа, а го прави по косвен начин, това не бива да остава незабелязано и неразбрано от българските граждани. Ние не сме против това те да направят правителство, след като са постигнали договореност помежду си, но ние искаме да се знае от всички, че това е правителство на коалиция, на съглашателство между тези три партии, за да може в последствие, когато отново се изправим след време, най-късно след четири години пред българските граждани и коментираме управлението, да знаем точно кои политически субекти стоят зад него", каза той.

Според него, БСП се обезличават и бягат от посланията си, с които са стигнали до твърдия си електорат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

178

аз

преди 10 години

Ей, ****нари! Продадохте държавата на комунистите и турците и пак продължавате да ръсите мъдрост! Ще го гледате щастливото си бъдеще през крив макарон! е да ги спре!Глупакът и вятърът никой не мож

177

Дедо Благоев

преди 10 години

Аз чада мои, искам да се изпълнят предизборните обещания! И така , НЕКА КОЙТО ИСКА ДА Е НА ВЛАСТ, но ЖИВОТА НА НАРОДА ДА Е КАТО В ОСТАНАЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СВЯТ!!! Друго нас не ни интересува, другото е игри, далавери, кражби, корупция, мафия, ето това да си го действат само помежду си мръсната ***, но народа не искаме повече бедност, безработица и лош живот! Нали така?

176

Венелин

преди 10 години

"Бившите управляващи са готови да дадат рамо на кабинета Орешарски в името на общоевропейското семейство..."да се разбира:Ще подкепят правителство на БСП срещу обещание далаверите им да не бъдат разкривани.

fallback