Според ВМРО изборите са били фалшифицирани. Снимка: БТА
fallback

ВМРО – Българско национално движение определя изборните резултати като нечестни, се чете в позиция на партията, разпространено до медиите.

"Според нас вотът беше подменен, фалшифициран, манипулиран, с купени цигански гласове, а самият изборен процес беше тотално опорочен", допълниха хората на Красимир Каракачанов.

Според ВМРО в Народното събрание "попадат същите тези, които бяха изгонени с камъни от гражданите само преди два месеца".

"Начинът на провеждане на предсрочните избори е напълно в унисон с метода на управление на ГЕРБ през последните 4 години. ГЕРБ монополизираха властта чрез мачкане, терори, подслушване и всякакви незаконни и неморални похвати", отчитат войводите.

Те изказват своето огорчение, че сред „лидерите на патриотичните формации надделя егоизма и не откликнаха на призивите ни за обединение“.

"Данните към момента показват, че един патриотичен блок би бил трета политическа сила и нямаше да сме изправени отново пред абсурда етническата турска партия ДПС да решава съдбата на България", са категорични от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ФИЛИП

преди 11 години

Нечестни са! И аз така смятам. От Червената къща бяха обещали на Краси една по-голяма подкрепа за да дотътри тлъст задни до парламента. Как може така да го прецакат - къде е моралът? Нали ченге на ченге око не вади! Голям плач. Ама Краси забравя, че не е дори и ченге, а само доносник. Така че нему може и да му обещаят туй-онуй заради слугинажа около референдума за Белене, но накрая да си остане с дебелия червен *** изложен на проветриво място. Сиреч под кочинката на Позитано.

8

Българин

преди 11 години

Най-после си получихте заслуженото.МВРО...ха ха ха...червени ченгета антибългари.Оплачете се на "Позитано"

7

пречистете се, ВМРО

преди 11 години

Докато начело на ВМРО стоят бивши доносници на ДС като Каракачанов, нямат право на надежда за управление на страната

fallback